Om - Zo SKin Health

Det er mer enn 30 år siden Dr. Zein Obagi etablerte konseptet «hudhelse» og utviklet innovative hudprogrammer og behandlinger basert på å skape sunn hud.

 I dag anses han som en av verdens ledende fagpersoner innen hudhelse, og hans prinsipper om gjenoppbygging av sunn hud benyttes i flere land. Med ZO® Skin Health har Dr. Zein Obagi videreutviklet sitt arbeid og etablert neste generasjon av terapeutiske kremer og behandlinger med ZO Skin Health.

ZO Skin Health fokuserer på hva sunn hud faktisk er, og hvordan man effektivt kan skape en hudforbedring for å få en bedre hudhelse.

Sunn hud starter med ZO Getting Skin Ready

Sykepleier med spesialisering innen dermatologi og kosmetisk sykepleie. Vårt mål er å få frem det beste i deg, der vi tar utgangspunkt i dine ønsker, behov og forutsetninger.

1. Rens

Et av de viktigste stegene i en hudpleierutine er rens og dette er det første steget i GettingSkinReady-systemet.
Å rense huden hver dag vil fjerne urenheter, døde hudceller og overflødig talg fra hudoverflaten samtidig som det vil gi en bedre effekt av etterfølgende produkter. Vi anbefaler å rense huden to ganger daglig.

2. Skrubb

Det neste steget i GSR-systemet bidrar til å fjerne døde hudceller og etterlater huden klarere, jevnere og silkemyk. Ved å eksfoliere huden 2-3 ganger i uken vil dette øke blodsirkulasjonen, fremme hudfornyelsen og bedre effekten av ingredienser.
Produktene fra ZO kan brukes 2-3 ganger i uken, eller daglig avhengig av hudtype og hudtilstand.

3. Toner

Toner er det siste steget i GettingSkinReady-systemet. Talgkontrollerende pads og toner vil redusere talgproduksjonen, balansere pH-eni huden og gi bedre effekt av etterfølgende produkter.
Dette er essensielt for å forebygge mot tidlig hudaldring og utbrudd.

Sunn og frisk hud med
ZO Skin Health

Fra man blir 30 år, arbeider hudens cellefornyelse saktere og huden eldes i høyere tempo en før. Dette forårsaker rynker og fine linjer, ujevn hudtone/tekstur og slapp hud. ZO Skin Health fokuserer på å la huden reparere seg selv, og produktene jobber på en måte som lar cellene komme ut av “dvale” slik at de skal fungere effektivt og optimalt igjen. For at cellene skal vekkes, kreves det aktive ingredienser – som for eksempel antioksidanter og retinol.

Hvem er Dr. Zein Obagi

Dr. Obagi har mange års erfaring med å skape effektive hudprogrammer som skaper synlige resultater og i hans produkter er retinol en nøkkelingrediens.

Retinol er den eneste topiske ingrediensen som er vitenskapelig bevist at gir bedre og kraftige aldringsfordeler i hudpleie. I ZO Skin Health er også fuktighetskremene tilsatt retinol, slik at de har en stimulerende effekt på huden i tillegg.
For å få best resultater med ZO Skin Health, anbefaler vi at du bruker et helhetlig hudprogram. Målet vil være å oppnå resultater og en hudforbedring.

ZO SkinHealth har ikke bare fokus på anti-age, men helhetlig hudforbedring. Produktene jobber derfor på tvers av problemer som aldring, akne, inflammasjoner, ujevn hudtone, solskader, pigmentering og rosacea.