Filler

Filler behandling gir umiddelbare og langvarige estetiske resultater. Vital hud har lang erfaring med fillerbehandling og vil under konsultasjon gi deg råd og veiledning om hvordan du kan oppnå det du ønsker.

Etterhvert som vi blir eldre reduseres hyaluronsyrenivået i huden, og vi mister dermed spenst, fasthet, fukt og elastisitet.

Injeksjonsbehandling med hyaluronbaserte fillere gir umiddelbare og langvarige estetiske resultater. Juvederm gjenskaper tapt volum og fukt i hud og lepper, definerer, bygger struktur og minimerer ansiktsrynker og linjer. Avhengig av området som behandles er varigheten 8-24mnd. For naturlige resultater med fillerbehandling kreves en helhetlig tilnærming og et unikt estetisk blikk. 

Under behandling brukes injeksjonsteknikker og bedøvelse (om nødvendig) for at behandlingen skal bli så smertefri som mulig.

Se også: Green Peel med 100% naturlige virkestoffer

Vital hud har valgt å jobbe med kvalitetsmerket Juvederm som er FDA (Food and Drug Administration) godkjent og produseres av det amerikanske legemiddelfirmaet Allergan.

Juvederm er en av de største og mest anerkjente fillermerkene på verdensbasis. Etter behandling: Det er risiko for hevelse og blåmerker. Du kan føle deg øm/sår, men du skal ikke har smerter. Hyaluronbaserte fillere bruker tid på å vevsintegreres, det endelige resultatet vil derfor være etter 1-4 uker avhengig av området som behandles.

Juvederm volite fuktbehandling

Vi vet at med alderen mister huden elastisitet, glød og spenst. Mange vil også oppleve fine linjer i huden.

Ved å tilføre huden fukt vil huden gradvis forbedres. Fuktbehandlingen Volite er en meget effektiv behandling for å tilføre huden nok fukt til at den får synlig effekt etter kun 2-4 uker.

Du kan forvente glattere hud med mer spenst og glød.

Ved Volite fuktbehandling injiseres hyaluronsyre som små tyntflytende perler i huden.
Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen og er med på å binde vann i huden og dermed gi huden fukt på et dypt plan. Naturlig tap av hyaluronsyre etter hvert som vi eldes gjør huden tørr og mindre elastisk, og denne behandlingen tar dette problemet ved roten.

Filler - Populære behandlingsområder

  • Alle steder i ansiktet
  • Brystparti og hals
  • Aknearr

 

Det er også en veldig god behandling for de som sliter med sensitiv og kronisk tørr hud eller lepper.

Priser:

  • Juverderm 0,55 ml kr 2500
  • Juvederm 1 ml kr 3300
  • Juvederm 2 ml kr 6000
  • Juvederm Soft Lift 3 ml kr 8900
  • Tear trough (tåregrop) 1 ml kr 3500
  • Volite fuktbehandling 1 ml kr 3300
  • Volite fuktbehandling 2 ml kr 6000

Bestill en time hos oss