skip to Main Content
Send oss en melding

Hva betyr kjemisk peeling?

Kjemisk peeling av huden involverer appliksjon av en kjemisk oppløsning på huden for å forbedre solskadet hud, pigmenteringer, akne og aldringstegn. Behandlingen gir en overfladisk peel / eksfoliering av det ytterste hudlaget. På verdensbasis er peeling en av de mest populære behandlingene. Ordet kjemisk peeling strekker seg fra overflatiske fruktsyrepeelinger for å gi huden glød, til dype peelinger mot rynker, grov hudtekstur og dypere pigmenteringer. Dybden på peelingen avhenger av type virkestoff som brukes og hvor lenge det er i kontakt med huden.

Kjemisk peeling er en av de tryggeste og mest invasive måtene å forbedre huden på.

Behandlingen bør kombineres med hjemmeprodukter for optimal effekt og vurderes for:

  • Solskadet hud
  • Acne
  • Fine linjer og rynker
  • Ujevn pigmentering
  • Ru og skjellete hud
  • Rosacea
  • Forbedring av arr

For optimalt resultat trengs ca 6 behandlinger. Hvilken kjemisk peel som er den rette for deg vil vi prate om under konsultasjonen før behandling.

 

Environ sine TCA behandlinger er basert på TCA Cool Peel System. Environ har lav %  på peelingen og lav pH, her ligger nøkkelentil de flotte resultatene! Ved denne kombinasjonen trigges cellene i stratum basale (hudlag) til å produsere 4 forskjellige veksthormoner som alle bygger og reparerer huden.

TCA peelene benyttes lagvis i inntil 8 lag hvis huden tåler det. Våre TCA behandlinger skal ikke gi traumer i huden. Mange av produktene kan med fordel brukes i kombinasjon med microneedling.

Environ Fresh Peeling

– en rask og effektiv behandling, lunch peel som varer i ca 30 minutter. Huden blir strålende frisk og klar. En riktig askepott behandling.

Environ Light Peeling

– en mer omfattende og kraftigere behandling for deg som ønsker noe spesielt til en normal og problemfri hud. Svært effektiv behandling som gir strålende resultater.

Environ Advanced Peeling

– en omfattende og effektiv behandling for deg med sterk hud og ønske om store forbedringer. Behandlingen er tilpasset en sterk hud og anbefales kun til de som tåler kraftigere syrebehandlinger.

Environ Pigment og Acne 

– en behandling justert for problemhud. Dette er en super startbehandling og bør være starten på en serie behandlinger for uren hud med pigmentproblemer eller acne/uren hud problematikk.

Environ Anti-age Hudfornyelse

– seriebehandlinger tilpasset i styrke og effekt utfra din huds ønsker og behov. Denne behandlingen går over 6 uker med 6 behandlinger totalt. Vi anbefaler produktpakke tilpasset hudtype.

Dr Des Hernandes er grunnleggeren av Environ. Han er en enerkjent plastik kirurg og hans forskning på vitaminets betydning i huden har gjennom nesten 30 år gitt en rekke priser for forskning, opplæring og effektive produkter. Les mer om Environ under Produkter.

Priser  og behandinger

ZO Stimulation Peel (Glycolsyre/Mandelsyre) Kr 1290,-

ZO 3-Step Peel Kr 3500,-

Mandelsyre Peel 40% Kr 990,-

Environ TCA Fresh Peeling Kr 890,-

Environ TCA Light Peeling kr 1490,-

Environ TCA Advanced Peeling 1490,-

Environ Anti-age Hudfornyelse fra kr 1490,-

Environ TCA Acne kr 1490,-

Environ TCA Pigment kr 1490,-

Environ Pakkepris: Hver 3. TCA behandling til 50%

Environ TCA + microneedling Kr 1850,-

VITAL HUD AS

Sykepleier med spesialisering innen dermatologi og kosmetisk sykepleie.Vårt mål er å få frem det beste i deg, der vi tar utgangspunkt i dine ønsker, behov og forutsetninger.

ÅPNINGSTIDER

Mandag 11.00 - 15.00
Tirsdag : 10.00 - 15.00
Onsdag: 10.00 - 15.00
Torsdag: 12.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 15.00

Ettermiddag, kveld og helg etter avtale.

FØLG OSS

BESTILL TIME ELLER GRATIS KONSULTASJON

Back To Top