Hudprogram

Hudprogram tilpasset deg. Huden er vårt største organ og trenger pleie på lik linje som kroppen trenger næring for å fungere optimalt. Gode hudpleierutiner er det første steget for en sunn, frisk og sterk hud. Som et minimum bør din faste hudpleie, året rundt ,bestå av rens og solkrem.

Et komplett hudprogram består av:

  • Rens

Første steg mot vakker hud er en god rens. Den fjerner døde hudceller, urenheter, fett og sminke slik at aktive virkestoffer trenger bedre inn i huden.

  • Peeling

Peeling er viktig for alle hudtilstander, selv tørr hud. Det er ulike former for peeling tilpasset den enkeltes hudtype. En peeling vil hjelpe huden med å fornye seg raskere og stimulere til økt kollagenproduksjon. Se også: Green Peeling og Kjemisk Peeling

  • Cellekommuniserende virkestoffer

Vi trenger å tilføre virkestoffer som stimulerer huden til å jobbe selv. De virkestoffene kaller vi cellekommuniserende ingredienser. Disse beskytter mot frie radikaler og nedbrytning av celler. Eksempler på slike ingredienser kan være fruktsyrer, antioksidanter og retinol.

  • Fuktighet

Vi anbefaler å tilføre fukt som samsvarer med hudens egen produksjon. Bruk ingredienser som hjelper huden å holde på fuktigheten den selv produserer og ingredienser den gjenkjenner.

  • Solbeskyttelse

Husk at UVA- og UVB-, HEV lys og IRA stråler skader både med og uten direkte sol, uansett årstid. HEV lyset fra all skjem aktivitet (mobil, pc, tv, lysstoffrør etc.) trenger dypest ned i huden og gir også den dypeste skaden på huden. Daglig solbeskyttelse er derfor noe av det beste du kan gjøre for å forebygge solskader, aldring og hudkreft.

Et hudprogram må tilpasses hver enkelt og det viktigste er at du klarer å gjennomføre hudrutinen hjemme. Har du ikke noen hudprogram? Få veiledning og start med et par produkter og bygg på videre når du er klar for det.
Du er hjertelig velkommen til å avtale tid for en hudprat, og for å se hva som kan gi deg de resultatene du ønsker. Se også: Klassisk hudbehandling

Hos Vital Hud får du veiledning av produkter fra verdenskjente hudpleieserier:

  • ZO Skin Helath by Zein Obagi
  • Dr. Schrammek
  • Environ Skin Care

Bestill en time hos oss