Send oss en melding

GREEN PEEL

NR. 1 I VERDEN PÅ NATURLIG HUDFORNYELSE

EN TRYGG MEDISINSK UTARBEIDET PEELING MED SYNLIG RESULTAT OG MINIMUM AV NEDETID

GREEN PEEL er en medisinsk utarbeidet peeling utviklet av Dr. med. Christine Schrammek i Tyskland i 1958. 100% naturlig uten noen kjemiske virkestoffer. Gjennom årelang dokumentasjon har behandlingen bevist å være svært EFFEKTIV og TRYGG. Noe som gjør GREEN PEEL til et enkelt valg.

 

1. GREEN PEEL  FRESH UP

Den mildenste metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «PARTY PEEL», da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, styrker sensitiv hud, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.

1200,-

 

2. GREEN PEEL  ENERGY

En dypere variant som passer ypperlig for de som trenger antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Kan bli litt rød i huden etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest dagen etter. Passer perfekt for den travle mann og kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

1400,-

 

3. GREEN PEEL CLASSIC

 

GOD TRENINGSØKT

GREEN PEEL gir huden en suveren treningsøkt. Den stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. Fremskynder hudfornyelse på minimum av tid. På samme måte som når vi trener kroppen, oppnår huden økt styrke, sunnhet og spenst med jevnlige treningsøkter. Metoden brukes individuelt, og er for alle hudtyper, til og med for de mest sensitive.

 

GLØD OG GNISTRING

Gløden og den karakteristiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle GREEN PEEL, er helt særegen og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene.

 

ETTER EN PEELING

Ettersom huden i etterkant av peelingen er i en restitusjonsfase, som ved trening generelt, er det svært viktig hvilke produkter som påføres huden i etterkant. For å øke effekten og trygge resultatet har Dr. med. Christine Schrammek gjennom mange års forskning utviklet tilpassede hjemmeprodukter med kraftig beroligende, balanserende, styrkende, beskyttende og næringsrik virkning. Et MUST HAVE etter alle GREEN PEEL.