Green Peel

Vital hud er sertifisert Dr. Schrammek teraput og tilbyr alle typer Green Peel.

Green peel er en medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100% naturlige virkestoffer. En green peel behandling vil gi huden din en real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst med økt styrke, sunnhet og spenst. Green Peel er sterkt beroligenede, betennelsesdempende, næringsgivende og hudfornyende. Green Peel kommer i tre styrker.

 • Green Peel Partypeel/Express
 • Green Peel Fresh Up
 • Green Peel Energy
 • Green Peel Classic

Green Peel Partypeel/Express (30 min)

Travel kvinner og menn elsker ekspress utgaven av Green Peel.

Forebygger tidlig aldring og styrker hudberrieren samtidig som huden får en strålende glød.

Green Peel Express er beskrevet som den perfekte Party Peel, ”a glow no makeup can match”. En flott behandling rett før spesielle anledninger!

Samtidig som Green Peel Express bekjemper aldring styrkes hudberrieren mot utbrudd som rosacea, atopisk eksem 0.l

Green Peel fresh up (45 min)

Den mildeste behandlingen for bedre glød og antirynke. Populært kalt ”party-peel”, da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, styrker sensitiv hud, bedrer opptak av aktive virkestoffer og bedrer uren hud.

Green Peel Energy (60 min)

En dypere variant som passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmenflekker, store porer og akne. Du må regne med å bli litt rød etterpå, men ikke mer enn at du kan gjøre vanlige aktiviteter. Passer perfekt for den travle mann og kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

Green Peel Classic (90 min)

Dette er den orginale Green peel og den dypeste av de tre hvor du får en fullstendig hudfornyelse på fem dager. Du må regne med å bli rød og stiv i huden og at du flasser. I 4-5 dager skal du KUN bruke produkter fra Dr. Schrammek før du kommer tilbake etterbehandling i klinikk (inkludert i prisen).

Priser:

 • Green Peel - Express 990,-

  30 min

 • Green Peel - Fresh Up 1300,-

  60 min

 • Green Peel - Energy 1500,-

  60 min

 • Green Peel - Classic 2700,-

  Green Peel Classic totalt 1 time + 1 time med 5-6 dagers mellomrom. kr 2700 + produkter kr 1725

Bestill en time hos oss