skip to Main Content
Send oss en melding

GREEN PEEL

NR. 1 I VERDEN PÅ NATURLIG HUDFORNYELSE

EN TRYGG MEDISINSK UTARBEIDET PEELING MED SYNLIG RESULTAT OG MINIMUM AV NEDETID

GREEN PEEL er en medisinsk utarbeidet peeling utviklet av Dr. med. Christine Schrammek i Tyskland i 1958. 100% naturlig uten noen kjemiske virkestoffer. Gjennom årelang dokumentasjon har behandlingen bevist å være svært EFFEKTIV og TRYGG. Noe som gjør GREEN PEEL til et enkelt valg.

GOD TRENINGSØKT

GREEN PEEL gir huden en suveren treningsøkt. Den stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. Fremskynder hudfornyelse på minimum av tid. På samme måte som når vi trener kroppen, oppnår huden økt styrke, sunnhet og spenst med jevnlige treningsøkter. Metoden brukes individuelt, og er for alle hudtyper, til og med for de mest sensitive.

GLØD OG GNISTRING

Gløden og den karakteristiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle GREEN PEEL, er helt særegen og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene.

ETTER EN PEELING

Ettersom huden i etterkant av peelingen er i en restitusjonsfase, som ved trening generelt, er det svært viktig hvilke produkter som påføres huden i etterkant. For å øke effekten og trygge resultatet har Dr. med. Christine Schrammek gjennom mange års forskning utviklet tilpassede hjemmeprodukter med kraftig beroligende, balanserende, styrkende, beskyttende og næringsrik virkning. Et MUST HAVE etter alle GREEN PEEL.

1. GREEN PEEL  FRESH UP

Den mildeste av d etre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandlingen at du kan gå rett på fest. Den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Kan også tas i en Express utgave.

Fresh Up (1 time) Kr 1300,-

Fresh Up Express (30 min) Kr 990,-

2. GREEN PEEL  ENERGY

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up behandlinger innimellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

Green Peel Energy kr 1500,- + kjøp av kit med hjemmeprodukter Kr 630,- (Hjemmeproduktene skal brukes i 5 dager, og ett kit holder til flere etterbehandlinger).

3. GREEN PEEL CLASSIC

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store orer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake for eb oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse.

2 timer a 60 min med 5-6 dagers mellomrom. Kr 2500,- + kjøp av 4 hjemmeprodukter kr 1887,- Tilsammen Kr 4387,-

  1. Herbal Care Lotion 200 ml kr 410,-
  2. Special Care / Special Regulating Creme 50 ml Kr 530,-
  3. Blemish Balm 30 ml Kr 498,-
  4. Optimum Protection SPF 20, 75 ml Kr 449,-

FOR OPTIMAL EFFEKT AVSLUTNINGSVIS:

5) 7 dagers ampullekur Herbal Active Kr 530,-

6. Sterkt anbefalt å bruke SKIN ELIXIR etter etterbehandlingen som nattkrem og om dagen når en ikke er ute. En effektfull reparerende og svært næringsgivende antirynke fluid. Et mirakel for å bygge opp og samtidig forbedre elastisiteten, 30 ml 665,-

DE 5 FØRSTE DAGENE ETTER GREEN PEEL CLASSIC:

1 DAG

Behandlingen tar ca 1 time. Det foretrekkes at du tar det med ro resten av dagen. Det kan stikke i huden dersom huden får trykk. Temperaturen øker på det behandlede område med en behagelig varme, mens en kan føle seg litt frysen og “guffen” i kroppen første kvelden. Da er det bare å pakke seg inn og la kroppen få hvile.

Etter behandlingen må det til rensing av huden kun anvendes HERBAL CARE LOTION. Etter behov friskes huden med HERBAL CARE LOTION flere ganger daglig. Om kvelden (etter HERBAL CARE LOTION) smøres SPECIAL CARE CREAM/SPECIAL REGULATING CREAM blandet med BLEMISH BALM på i ett tynt lag.

De 5 første dagene bør du unngå:

  • TRENING
  • MAKEUP (øye og leppe makeup er tillatt)
  • VANN, SAUNA OG BADING (kun HERBAL CARE LOTION skal brukes som rens og hudvann)
  • BARBERING
  • INGEN ANDRE HJEMMEPRODUKTER ENN DR.SCHRAMMEK

2 DAG

Morgen og kveld (etter HERBAL CARE LOTION) smøres SPECIAL CARE CREAM/SPECIAL REGULATING CREAM blandt med BLEMISH BALM på i ett tynt lag. Da er huden stram med en frisk farge og du kan egentlig gå ut eller på jobb.

3 og 4 DAGEN

Begynn morgenen med å dynke huden med HERBAL CARE LOTION og påfør SPECIAL CARE CREAM/SPECIAL REGULATING CREAM blandet med BLEMISH BALM i ett tynt lag. De fleste begynner å flasse i løpet av denne 3.dagen (selv om det også kan begynne mot slutten av 2. dagen). Huden vil nå flasse i tur og orden. De fleste føler da for å holde seg hjemme.

Når huden begynner å skalle smøres SPECIAL CARE CREAM/SPECIAL REGULATING CREAM i et tykt lag flere ganger daglig, ca 4-8 ganger (kjenn at det alltid ligger krem på). I løpet av avskallingsperioden må huden under ingen omstendigheter rives av, da det kan medføre skjolder i huden.

5 eller 6 DAGEN

Begynn morgenen med å dynke huden med HERBAL CARE LOTION og SPESIAL CARE CREAM/SPECIAL REGULATING CREAM og BLEMISH BALM. Så kommer du til behagelig etterbehandling (1 time inkl. i prisen). Etter det kan du behandle huden som før.

Det er kun de angitte oppfølgingsproduktene som skal brukes gjennom hele prosessen. Bruker du sterke retinol produkter er det anbefalt å slutte med disse 2 uker før behandling, og avstå fra disse 4 uker etter behandling.

Ingen soling eller solarium de første 3-4 ukene. Urtepeelen arbeider i huden i ca 28 dager etter behandlingens påbegynnelse, men allerede etter 5 dager ses tydelig resultat.

DE PÅFØLGENDE 6 UKENE BØR DU UNNGÅ SOLEKSPONERING, KJEMISK PEEL, SYREPRODUKTER OG STIMULERING.

VITAL HUD AS

Sykepleier med spesialisering innen dermatologi og kosmetisk sykepleie.Vårt mål er å få frem det beste i deg, der vi tar utgangspunkt i dine ønsker, behov og forutsetninger.

ÅPNINGSTIDER

Mandag 11.00 - 15.00
Tirsdag : 10.00 - 15.00
Onsdag: 10.00 - 15.00
Torsdag: 12.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 15.00

Ettermiddag, kveld og helg etter avtale.

FØLG OSS

BESTILL TIME ELLER GRATIS KONSULTASJON

Back To Top