skip to Main Content
Send oss en melding

Mesoterapi er en effektiv rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter.

Mesoterapi brukes for å behandle:

  • Tørr, slapp og uelastisk hud
  • Fine linjer, rynker og grov hud
  • Dehydrert hud
  • Ujevn hudtone
  • Solskader
  • Akne-arr
  • Forebyggende og beskyttende

Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. Vanlige områder å behandle er ansikt, hals og bryst.

Behandlingen gjøres med en meget tynn nål som gir små lette stikk i hudens overflate. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygging (kollagensyntesen). Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og den optimale fuktbalanse gjenetableres.

Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandlingen. Vi anbefaler å gjennomføre minimum 3 behandlinger, da dette kan gi en mer langvarig rynkereduserende effekt i huden.

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper, men gis ikke til personer med ingrediensallergi, graviditet, amming, antikoagulerende medisiner, diabetes, immunsuppressive, hud på orale eller topikale tretinoider.

Du bør ta høyde for at det vanligvis kan gå 2-3 dager hvor huden er rød, og du kan få små blåmerker samt noe hevelse. Har du sensitiv hud kan tilhelingsprosessen ta ytterligere tid. Du kan fint bruke mineralsminke til å dekke dette, og kan være i lett sportslig aktivitet også på behandlingsdagen.

VITAL HUD AS

Sykepleier med spesialisering innen dermatologi og kosmetisk sykepleie.Vårt mål er å få frem det beste i deg, der vi tar utgangspunkt i dine ønsker, behov og forutsetninger.

ÅPNINGSTIDER

Mandag 11.00 - 15.00
Tirsdag : 10.00 - 15.00
Onsdag: 10.00 - 15.00
Torsdag: 12.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 15.00

Ettermiddag, kveld og helg etter avtale.

FØLG OSS

BESTILL TIME ELLER GRATIS KONSULTASJON

Back To Top