skip to Main Content
Send oss en melding

elixir-weblogo

 

 

ELIXIR KLINIKKBEHANDLINGER

Kjemisk peeling med glykolsyre motvirker grove porer, urenheter og kviser, fantastisk for sliten gusten hud, og kan bedre fine linjer samt hyperpigmentering. Resultatet av behandlingen er en sunn, glatt og vakker hud.

teoxane-weblogoHYALURONSYRE

Hyaluronsyre er produktet alle snakker om. Som en naturlig del av kroppen spille hyaluronsyre en essensiall rolle i huden. Hyaluronsyre gir huden et mykt og friskt utseene og gir økt elastisitet, fasthet og fuktbalanse.  Mengden av Hyaluronsyre avtar med alderen og ed 40-50 års alder har vi i gjennomsnitt mistet 50% av kroppens naturlige «ungdomskilde»

skinpen-weblogoSKINPEN 

Behandlingen med skinpen bygger på den vitenskapelige dokumenterte effekten kalt Collagen Induction Therapy ”CIT”. Metoden består av en kollagen-oppbyggende prosess som stimuleres ved å stikke mange tusen små hull i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved å skape nytt kollagent vev i en prosess som tar ca. 4 uker.

 

ZO SKIN HEALTH

Fra 30 års alderen går cellefornyelsen saktere og huden begynner å eldes – noe som forårsaker fine linjer og rynker, slapp hud, mørke flekker og en mer ujevn hudtone. For å «vekke» cellene slik at de igjen kan fungere normalt,kreves store mengder aktive ingredienser – som ren retinol, avanserte peptider og virksomme antioksidanter.

Det er her Dr. Obagi kommer inn i bildet. hans mangeårige erfaring med å skape hudprogrammer som faktisk virker, har han brukt til å utvikle ZO Skin Health med det mål nettopp å «vekke» hudcellene. For Dr. Obagi er retinol en nøkelingrediens. Dette fordi retinol er den eneste topiske ingrediensen som vitenskapelig bevist gir kraftige antialdringsfordeler. Selv de fuktighetsbevarende kremene er tilsatt retinol – slik at de ikke bare bevarer fuktigheten – de har også en stimulerende effekt.

ZO Skin Health er et helhetlig hudprogram som anvender høye konsentrasjoner og aktive ingredienser. Formuleringene er kraftige for skal du vinne kampen mot aldring må du velge blant det beste som finnes.

Ansatte

Randi Sandvik Flatebø

Eier / Spesialsykepleier
Randi har spesialutdanning innen akuttsykepleie fra University of Melbourne, og har videre spesialisert seg innen medisinsk og kosmetisk hudpleie, England. Tlf: 97 17 18 68 Epost: randi@vitalhud.no
Se CV

VITAL HUD AS

Sykepleier med spesialisering innen dermatologi og kosmetisk sykepleie.Vårt mål er å få frem det beste i deg, der vi tar utgangspunkt i dine ønsker, behov og forutsetninger.

ÅPNINGSTIDER

Mandag 11.00 - 15.00
Tirsdag : 10.00 - 15.00
Onsdag: 10.00 - 15.00
Torsdag: 12.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 15.00

Ettermiddag, kveld og helg etter avtale.

FØLG OSS

BESTILL TIME ELLER GRATIS KONSULTASJON

Back To Top