Send oss en melding

teoxane

TEOSYAL er en verdenskjent hyaluronsyrefiller og vårt foretrukne produkt for hudforyngelse og naturlig skjønnhet. Teosyal glatter ut rynker, framhever ansiktskonturene, skaper fyldigere lepper og forynger huden.

TEOSYAL er en avansert og moderne filler med godt dokumenterte resultater til en rekke kosmetiske behov. Teosyal er utviklet av TEOXANE Labratories som ble eteblert i Geneve i 2003.

TEOSYAL er 100% ren hyaluronsyre (HA) basert filler av ikke nimalsk opprinnelse,  og inneholder ingen giftstoffer. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Allerede tidlig i 20 årene reduseres kroppens produksjon av HA. Etter passert 40-50 år har kroppen mistet 50% av hyaluronsyren, og vi ser resultatet i form av rynker og innsunkne partier.

TEOSYAL gir resultat som både ser og kjennes naturlig ut. Vår alder preger oss på ulike måter og mange ønsker å mykne opp og redusere markante linjer som har satt seg over tid. Teosyal tilfører huden volum og fukt. Produktene injiseres trygt under huden for å gjenopprette fukt og volum, slik at linjer og rynker jevnes ut og blir mindre fremtredende.

Med filler som med botox: Less is more. Det er ikke alltid så store justeringer som skal til for å se fresh ut! Man blir aldri for gammel til å ønske seg en sunn, glødende og frisk hud!

Be om gratis konsultasjon så du får besvart alle dine spørsmål.

TEOSYAL for linjer/rynker
Produktet injiseres rett i rynken/linjene og resultatet sees umiddelbart. Hvor mye produkt som trengs avhenger av hvor markante linjene/rynkene er. De ulike fillerene har ulik varighet for resultatet og effekt.

teosyal nettside 1

TEOSYAL KISS

Teosyal Kiss er et veldig populært produkt! Det brukes for å gi en mer definert leppekontur, rette opp asymmetri eller for å tilføre mer volum. Mange er engstelig for at det er mye smerte i forbindelse med denne behandlingen, men ved hjelp av en effektiv og god bedøvelseskrem går de fleste ut døra med en erfaring om at dette ikke var spesielt smertefullt. Teosyal Kiss er også tilsatt lidocain som virker bedøvende under selve behandlingen.

Det kan forkomme rødhet/blåmerke og ømhet etter en leppebehandling. Hevelse vil forekomme i forbindelse med behandlingen, og spesielt det første døgnet for så å gradvis avta. For noen kan en lett hevelse vedvare inntil 2 uker etter behandlingen. Effekten av behandlingen varer i opptil 6 mnd, men dette er svært individuelt og avhenger av om du tidligere har fått filler i leppene, livsstil og alder.

Teosyal Kiss 1 ml: 2990,-

Teosyal Kiss 0,5 ml: 2200,-

Etter behandlingen skal du ikke berøre leppene eller ta på lipgloss etc. grunnet infeksjonsfare. Antihistamin kan redusere hevelse. Det kan også hjelpe å sove med hevet hodeende.

teosyal kiss nettside

«TRØTTE» ØYNE – Redensity II

Har du «trøtte» øyne? Aldring synes ofte først i øyeområdet. Noen er født med et søkk/grop under øynene, for andre kommer det med alderen. Disse søkkene gjør gjerne at man ser sliten og trøtt ut. Man får et slitent uttrykk, søkk under øynene, blå ringer og små rynker.

En Tear Trough behandling er en av de mest effektfulle behandlingene du kan gjøre for å få et mer våkent blikk, og ikke minst se mer opplagt og fresh ut.

Man kan bli litt hoven i noen dager, men det er svært sjelden å få blåmerker. Behandlingen utføres med butt nål.

Redensity II 1 ml: 3500,-

redensity2

SKINBOOST/FUKTIGHET – Redensity I

Teosyal Redensity I gir en fullverdig generell hudforbedring med en kombinasjon av vitaminer, antioxidanter, aminosyrer og hyaluronsyre. Redensity I er spesielt laget for å gjenvinne hudens glød, volum, spenst og vitalitet, samtidig som den over tid har god effekt på fine linjer og rynker.

Redensity1

Denne coctailen av næringstoffer som injiseres i huden virker foryngende på cellenivå ved at den bidrar til økt produksjon av collagen og elastin. Føler du deg «tørr og stiv i maska» er dette en behandling du vil ha stor glede av da den gjenfukter huden i dybden.

Redensity I 1 ml: 1800,- / 2 ml: 2800,- / 3 ml: 3500,-

FØR  fillerbehandling;

  • Medisiner/helsekost som kan øke faren for blåmerker bør unngås i minst 7 dager i forkant av behandling: ibuprofen, Johannes urt, Omega 3, Vitamin E, Ingefær , hvitløkstabletter og ginseng.
  • Bruker du Albyl-E, Aspirin, Marevan må du kontakte din lege og avklare hvorvidt du kan ta pause fra disse medikamentene.

ETTER fillerbehandling; 

  • Unngå sol og varme: Inntil all hevelse og rødhet er gått bort bør du ikke utsette behandlingsområdet for sol og varme. Dette includerer også cardiovaskulær trening.
  • Unngå alkoholinntak 24 timer i forkant og etterkant av behandlingen.
  • Unngå klemming og massering på det behandlede området det første døgnet. Dette kan forandre ønsket form og struktur på resultatet. Følg behandlers råd om massering av behandlingsområdet.
  • Solbeskyttelse: Nøye og ofte påføring av solkrem er svært viktig. Solkremen må være av bredspektret beskyttelse (UVA og UVB) og ha en spf på minimum 30.
  • Ved blåmerker: Påfør Arnica krem, Hirudoidsalve eller peppermynte olje i tynt lag flere ganger daglig for å redusere blåmerket.
  • Disse After care rådene minster risiko for uheldige bivirkninger som sår, inflammasjon i hud, pigmenteringer, og gjør behandlingsresultatet mest mulig optimalt.