skip to Main Content
Send oss en melding

Environ er en verdenskjent og foretrukket profesjonell hudpleieserie som er basert på forskning, beskyttelse og pleie. Environ Skin Care – et unikt tilpasset system for hver enkelt kunde.

Environ`s grunnlegger Dr. Des Fernandes er utdannet plastisk kirurg og er ekspert på rekonstruktiv kirurgi. Han er regnet som en av verdens 5 beste innen sitt fagfelt. Hans forskning på vitaminets betydning i huden har gjennom nesten 30 år gitt en rekke priser for forskning, opplæring og effektive produkter.

Det fine med Environ er at alle kan ha de samme daglige hudpleierutinene, og kun tilføre visse tilleggsprodukter når det måtte være nødvendig. Huden har de samme funksjonene uansett alder og konseptet er å alltid tilføre de essensielle vitaminene og antioksidantene for å ha en optimal, frisk og sunn hud uansett alder.

 

I samtlige tilfeller av hudkreft kan det påvises en mangel av Vitamin A. Vi får ikke tilstrekkelige mengder igjennom maten, og mengden synker hver gang vi oppholder oss i dagslys. Environ anbefaler bruk av kremer med HØYE nok doser av Vitamin A, og huden får best tilførsel ved direkte påføring.

Environ sine produkter inneholder forskjellige mengder av Vitamin A, og det er derfor viktig å bruke ett “step up” system for å unngå Retinol reaksjoner. Environ har vitamin A som Retinyl Palmitat i de fleste produktene som hudcellene opptar og gjør det om til Retinol. På denne måten får huden tilført viktig retinol uten aggressive reaksjoner på hudoverflaten.

Vitamin A beskytter først og fremst cellenes DNA, hvilket er viktig for en sunn og frisk hud. Den reparerer celleskader, fanger opp UVA og UVB stråler med samme effekt som SPF 20, og reduserer solskader som linjer og pigmentering.

 

Vital Hud tilbyr Environ sine behandlinger i klinikk, samt skreddersydd hudpleieprogram som du følger hjemme.

ENVIRON BEHANDLINGER

I klinikk tilbys behandlinger med TCA og andre syrepenslinger. Raske resultater uten nedetid. Produktene har dokumentert effekt.

Environ TCA Fresh Peeling er en effektiv askepott behandling som passer alle hudtyper. Party peel! 30 min, 990,-

Environ TCA Advanced Anti-Age er en kjemisk peel spesielt utviklet for å bremse aldringen og stimulere til økt kollagen produksjon. Hjemmeprodukter anbefales i tillegg. 60 min, 1490,-

Environ TCA Pigment er anbefalt som en kur, hvor hjemme regimet er essensielt for et optimalt resultat. Peelingen vil redusere pigmenteringene og hjemme produkter normaliserer melanin produksjonen. 60 min, 1490,-

Environ TCA Acne er en behandling som passer de fleste typer acne problematikk, også de med rosacea. Den virker antiinflammatorisk, demper rødhet og reduserer talgproduksjon. 45 min, 1290,-

Environ kombinerer også TCA med microneedling. 90 min, 1790,-

 

 

 

 

VITAL HUD AS

Sykepleier med spesialisering innen dermatologi og kosmetisk sykepleie.Vårt mål er å få frem det beste i deg, der vi tar utgangspunkt i dine ønsker, behov og forutsetninger.

ÅPNINGSTIDER

Mandag 11.00 - 15.00
Tirsdag : 10.00 - 15.00
Onsdag: 10.00 - 15.00
Torsdag: 12.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 15.00

Ettermiddag, kveld og helg etter avtale.

FØLG OSS

BESTILL TIME ELLER GRATIS KONSULTASJON

Back To Top